WebMark Hungary

www.nfu.hu
http://www.fi.kvvm.hu/

A projekt az Új Magyarország Fejlesztési Terv
és az Európai Unió társfinanszírozásában
a Környezet és Energia Operatív Program
(KEOP 6.1.0.) keretein belül valósul meg.

A projekt neve

"Mutasd a szemeted, megmondom, ki vagy! környezetvédelmi kiállítás, performance és kapcsolódó Diák-környezetvédelmi nap megvalósítása"

A programról

"Mutasd a szemeted, megmondom ki vagy!" - szól a bölcs mondás! És valóban, az ahogy az általunk termelt hulladékhoz viszonyulunk, (amiből hulladékot termeljük és ahogy azt tesszük) nagyban meghatározza a fenntartható és környezettudatos fejlődésben elfoglalt helyünket. A programunk célja, hogy az ifjúság számára megismertessük a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát, hogy a jövő generációja már rutinszerűen a megfelelő helyen kezelje az általa termelt hulladékot. Mindezt játékos formában, művészeti eszközöket is felhasználva igyekszünk bemutatni. Egy letölthető kiadvány, előadássorozat, különféle rendezvények kísérik a programunkat bővítve a környezettudatos élethez elengedhetetlen ismereteket.

A felelősségteljes állattartás segítése és a közterületeink tisztántartása érdekében megoldási lehetőséget kínálunk a kutyaürülék kultúrált elhelyezésére. Keszthely város frekventált helyein (parkok, játszóterek, sétányok) kutyaürülék-gyűjtő tartók kerülnek kihelyezésre, annak érdekében, hogy a kutyatulajdonosok a tőlük elvárható gondossággal segítség a város közterületeinek tisztaságának fenntartását.

Az Önkormányzat segítségével, a támogató partnereink közreműködésével, a lakosság együttműködésével, Uniós támogatás igénybe vételével, teszünk érte, hogy egy tisztább, szebb, városban élhessünk!

Oops.

DBD::mysql::db do failed: DELAYED option not supported for table 'vallalat_stat' at /home/html/cgi-bin/API.pm line 115.

We have been informed the webmaster about this error. Please try reload this page later.

We zijn op de hoogte met de webmaster over deze fout. Probeer later deze pagina opnieuw te laden.

A hibáért elnézést kérünk, a webmestert máris tájékoztattunk róla! Kérjük, próbája meg kicsit később újratölteni az oldalt.